Segíthetünk? +36 20 466 4002

autóalkatrészek javítása

Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek alumínium alkatrészek javításában!
Legyen az autóalkatrész, avagy munkagép javítás, mi szívesen állunk rendelkezésére! Nagyon sok esetben megelőzhető a teljes alkatrész, avagy szerkezeti elem cseréje, és elég annak szakértői javítása! Ez többségében olcsóbb is, mint az új alkatrész beszerzése. Ezen felül mi még garanciát is vállalunk az általunk végzett javításokra, beszerelésekre!

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy alufelnik javításában egyelőre nem tudunk segíteni!!!

Árainkat, illetve munkadíjainkat sajnos éppen ezen egyedi körülmények miatt nem tudjuk táblázatba foglalni. Nagyon sok mindentől függhetnek, például az alapanyagok minőségétől, munkaórák számától, szállításban segítségtől, avagy hogy a helyszínen kell-e orvosolnunk a problémát… Emiatt megértésüket kérjük, továbbá azt, hogy a megjelölt elérhetőségeken keressék fel kollegáinkat a gyorsabb kommunikáció érdekében!

A helyszíni felmérés ingyenes!

femvilag.hu@gmail.com

+36 20 466 4002

Néhány példa az eddigi munkáinkra:

  • Emelőhátfal javítás
  • Olajteknő (karter) javítás
  • Hajó olajszűrő javítás
  • Kipufogórendszer készítés

Amennyiben az Ön által keresett kulcsszó mégsem szerepelne a leírásban, ne riadjon meg attól, hogy felkeressen minket, hiszen mindig keressük az új kihívásokat! Lehet már több hasonló javítást is végeztünk, csak még nem került bele a listába J Igyekszünk a referenciáinkat feltüntetni bejegyzésekben, hátha ihletet tudnak belőlük meríteni a leendő ügyfeleink is!