Segíthetünk? +36 20 466 4002

biztonsági rácsok

A biztonsági rácsok töltik be a mechanikus védelem legfontosabb szerepét. Általuk hozzáférhetetlenné válnak a régebbi, egyszerűen feltörhető ajtók, és még a fokozott biztonságot adó biztonsági ajtóknak is plusz védelmet nyújthatnak. Azonban ha a rácsokat nem szakszerűen készítik el, a MABISZ előírásoknak nem megfelelően, illetve hozzáértés nélkül szerelik fel, könnyen előfordulhat, hogy az nem nyújt kellő védelmet, és a biztosító az esetleges behatolást követően nem fog fizetni Önnek!

Ezért is merjük ajánlani magunkat, mert több éves tapasztalattal rendelkezünk biztonsági rácsok gyártása terén! A mintázat előre kiválasztható sablonok alapján is, avagy egyedi igényeknek megfelelően teljesen személyre tudjuk szabni, természetesen a biztonsági előírások megtartásával!

Nálunk Ön az első, az Ön igényei alapján dolgozunk, így a helyszíni felmérést ingyenesen biztosítjuk! Igyekszünk mindig a legszínvonalasabb, legigényesebb munkákat kiadni a kezünkből, hiszen nem a mi, hanem az Önök biztonsági forog kockán! Éppen ezért, a kiemelt biztonságú intézményekben is előszeretettel használt trezorzárakat építjük be biztonsági rácsainkba! Elképzelésével kapcsolatban keressen minket e-mailben

femvilag.hu@gmail.com

avagy a jobboldalon található telefonszámon!